HP Envy 6432e Review
27 juli 2023, laatste update op 27 juli 2023, 322 views
Rapporteer
Product gekocht
Op het eerste zicht een mooie deal met veel mogelijkheden. Jammer van de vele problemen met het verliezen van verbinding of niet beschikbaar zijn van scannen. De HP-software is hier geen hulp bij wat veel frustratie oplevert.
Pluspunten
- prints van goede kwaliteit
- niet duur
Minpunten
- werkt enkel via wifi maar verliest vaak verbinding
- kan niet koppelen via kabel
- scannen regelmatig niet beschikbaar
- Probleemoplosser lost bijna nooit het probleem op
2 van 5 sterren (Slecht)
We hebben deze printer gekocht aangezien deze door Vanden Borre werd aanbevolen.
Bovendien leek de printer veel opties te hebben zoals scannen, scannen van meerdere pagina's gegelijk, recto verso printen en in kleur printen.
Hij moet echter verbonden worden via de wifi ondanks dit voor ons niet nodig is. Bij het opzetten en testen werkte dit vlot. Het is op dat moment zelfs eens gelukt om te printen vanaf de smartphone via de app. Nadien is dit echter nooit meer gelukt. Vanaf de eerste keer dat ik echt moest printen bleek de printer echter niet beschikbaar. Het gebruiken van de HP Smart app (op pc) lost niks op behalve mee te delen dat de printer niet beschikbaar is. Vervolgens worden we naar de website verwezen.
Uiteindelijk gevonden dat het verliezen van verbinding kan opgelost worden door de printer niet aan te laten staan. Dit loste sommige problemen op, maar zeker niet altijd. Alleen onhandig dat de aan uit knop ergens achteraan verstopt zit. Ook geeft de printer veel licht wanneer je deze aan laat staan.
Naast dat de HP smart app dus vaak de printer niet kan vinden (en ja, ik heb er ook met de webcam naar gewezen om te tonen waar hij staat), komt er wanneer er wel verbinding is ook regelmatig de foutmelding dat scannen niet beschikbaar is. Dit probleem lost zich dan meestal na een aantal uren zelf op. Niet echt een vlotte ervaring dus.