€ 112,22 bij Office Deals.nl

HP 6020e Review

3 juli 2023, laatste update op 3 juli 2023, 133 views Rapporteer
Product gekocht 0

Prima printer!
promotiecode : qbdfbv voor extra maand instantink

Pluspunten

• Prima kwaliteit
  • snelheid voldoet voor thuis printer
  • dubbelzijdig printen erg fijn

Minpunten

• Installatie altijd tricky

Deze printer aangeschaft omwille van relatief lage prijs en omdat ik niet veel eisend ben mbt thuis printer.
Installatie ging vrij vlot. Tot dat ik een fout melding kreeg op mijn telefoon (waarvandaan ik de installatie wilde volbrengen). Over gegaan op mijn laptop en toen zonder probleem. Bleek aan mijn VPN te liggen die actief is op mijn telefoon (gepushed door mijn werkgever).

Instantink heb ik aangezet, 6 maanden + extra maand met deze promotiecode : qbdfbv.
Daarna gaat mijn accountplan in a 99ct per maand. Ik heb hier geen ervaring mee verder. Met promotie is nu eerste 7 maanden incl volle service. We gaan het mee maken ;).

LEt wel op dat de premium functies vervallen als je geen accountplan afneemt. Welke dat zijn is mij wat onduidelijk. Ik heb het vermoedelijk niet nodig voor een paar printjes per maand thuis.

Inhoudelijk: Printen van af je mobiel is nu heel eenvoudig. HP printservice addon geeft je eerst het scherm met printopties, daarna printen maar. Veilig printen is ook een handige optie. Onderweg printen via je mobiel en als je thuis bij de printer komt herkent de printer je mobiel en print de wachtrij voor je uit.
Koppeling met Google Drive is ook perfect voor printbestanden en je scans.

Heb jij ook een HP 6020e?