Flitsmeister Two Review

11 juni 2023, laatste update op 11 juni 2023, 163 views Rapporteer

Van alles geprobeerd en diverse instructies opgevolgd. De Two blijft rondjes draaien en af en toe piepen, maar verder gebeurd er niets. Al veel tijd mee verloren. Zag op forum dat er veel klachten over zijn. Jammer dat onvolwaardig of slecht product toch wordt verkocht. Evengoed moet je zelf de kosten voor retour zenden betalen, terwijl ik niet om een niet functionerend apparaat heb gevraagd. Flitsmeister is om moedeloos van te worden. Ik heb veel spijt dit product gekocht te hebben en heb er zag ik teveel voor betaald!

Pluspunten

• Geen

Minpunten

• Niet op te starten
  • Niet te koppelen
  • Slechte service
  • Retourneren kost geld

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Wat je ook doet, je krijgt het Flitsmeister Two product niet aan je iPhone 14 gekoppeld. Systeem zegt dat Bluetooth aangezet moet worden, maar die staat gewoon aan. Andere mogelijke oplossingen werken ook niet. Ik vermoed dat er de nodige fouten in de software zit.

Heb jij ook een Flitsmeister Two?

Ik ben tevergeefs op heel internet opzoek naar een verklaring waarom dit product nog in de markt wordt gezet.
Ik lees alleen maar slechte berichten en ben zelf ook al maanden bezig om een fatsoenlijke reactie te krijgen.
Het niveau van de "support" is om te huilen. Geen telefoon, geen chat, alleen mail.
Je kan de vragen formuleren hoe je wil maar in reactie krijg je enkel niet relevantie of onnozele tips.
Dus voor het antwoord op een simpele vraag, ben je zo weken verder. Kan niet anders dan tactiek zijn.
Activiteit op forum topics is ook veel ouder dan je zou verwachten (2022) wat doet vermoeden dat ze de boel moedwillig dichthouden voor nieuwe klachten en discussie.
Links naar topics via de eigenwebsite zijn overigens ook dood..
Mij een raadsel waarom ze dit ding nog promoten.