SpeaKa Professional SP-6644612 Review
11 juni 2023, laatste update op 11 juni 2023, 118 views
Rapporteer
Product gekocht
prima dingen maar niet voor 32 want dan kun je ze niet meer goed draaien in een hoek ook is het erop tillen erg moeilijk omdat hij uit balans raakt. voor de prijs van zo'n 20-25 is het prima prijs kwaliteit maar alle luxe ontbreekt en is alleen een basis om je monitor op te hangen
Pluspunten
- goedkoop
- metaal
- 2 schermen
- vesa 100+75
Minpunten
- niet geschikt voor 32 inch
- zeer onstabiel
- niet geschikt voor 2 verschillende monitoren
ik heb voor relatief weinig geld een aantal van deze armen op een veiling gekocht met de intentie om 2 32 inch tv's van Sony erop te monteren deze waren vesa 200 dus adapterplaatje erbij gekocht en raad eens tv's van 8kg stuk + de adapter plaat van 500g was teveel kan de schermen amper draaien zonder dat de schermen achterelkaar verdwijnen(kan dus met 32 alleen recht staan naast elkaar) is gedoe om de 2 te monteren want kantelt als er nog maar 1 op zit dus vasthouden met 1 hand andere een 8kg tv erop tillen. daarnaast heb ik ze nu 2 weken en ze buigen nu al door de armen naar mijn idee ondanks dat het helemaal metaal is. het feit dat ze vesa 100 en 75 compatible zijn is wel handig zodat je voor de meeste monitoren geen adapter hoeft te kopen. pas wel op want ik denk dat zelfs met 27 inch de armen niet heel erg stabiel blijven staan (ze staan bij mij voor een raam en als ik de ene monitor naar voren doe zodat het raam open kan dan kantelt/valt de voet naar voren) pas dus erg op met gewicht want 8kg per monitor is echt de max en koop 2 dezelfde monitoren anders gaat hij kantelen.
Al met Al niet geschikt voor 32 inch, 27 zal vast prima zijn want die minder zwaar en groot dus kantelt niet zo gouw (gaat nu ook naar voren bij teveel hoek namelijk). maar voor de prijs(€20-25) redelijk oke standaardje