€ 749,- bij bol Plaza

Apple iPhone 13 mini, 128GB opslag Zwart Review

31 maart 2023, laatste update op 31 maart 2023, 614 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik heb deze telefoon tweedehands gekocht voor een scherpe prijs om mijn werktelefoon te vervangen. Dat was een SE2020 en ik liep zelf leeg op de slechte accuduur. Dat probleem is zeker opgelost met de 13 mini.

Pluspunten

• Accuduur
  • Beeldscherm
  • Handzaam formaat

Minpunten

• Hoge nieuwprijs
  • Levering zonder lader

Deze Iphone combineert een handzaam formaat met de specs van een high end telefoon; oled scherm icm vlotte cpu en ok camera. Ik kan er bijna alles mee doen en gebruik mijn laptop nog maar beperkt. Niet alleen de positieve batterijduur valt op, de hele ervaring is beter en vlotter. Dat mag dan ook wel gezien de stevige nieuwprijs. Dus een jong tweedehandsje via Tweakers op de kop getikt. Ik kan de telefoon aanbevelen bij die gebruikers die graag met 1 hand werken en de telefoon in hun broekzak dragen.

Heb jij ook een Apple iPhone 13 mini, 128GB opslag Zwart?

Superfijn toestel, compact en snel, maar helaas is de batterij een drama en haal ik de dag niet op 1 lading. De accu is in 1 jaar tijd ook teruggegaan naar 90% capaciteit. Dat vind ik wel snel.
Die ervaring heb ik niet. Ik gebruik hem zoals in de review aangegeven intensief en kom er ruimschoots de dag mee door. Batterijcapaciteit is na 5 maanden gebruik nog steeds 100%.