Alecto PAS 210 Set Review

sem verbeek Newbie
25 februari 2023, laatste update op 25 februari 2023, 354 views Product gekocht

Alecto PAS 210 Set

ik vind het een redelijk product, maar ten eerste er zit weinig bass in dat kan beter maar met een subwoofer is dat zo gefixt. de standaarden die je erbij krijgt zijn al in de eerste week doorgedraaid. helaas is het minder dan ik had verwacht koop het maar niet. je kan beter een vonyx vsa120s halen voor maar 100 euro duurder ik heb de alecto set verkocht en heb nu die vonyx vsa120s m.et een vonyx subwoofer

Pluspunten

• goeie bleutooth

Minpunten

• geen bass
  • statieven van slechte kwaliteit
  • slechte bouwkwaliteit
  • slechte microfoon

2 van 5 sterren (Slecht)
een speaker set die je niet moet kopen, 1 er zit weinig tot geen bass in wat er voor zorgt dat je het laag helemaal open moet zetten wat er ook weer voor zorgt dat je geen mooi geluid krijgd. 2 de kwaliteit, nou dat kan ook beter bij de statief en de speakers zelf de statief was al binnen een week doorgedraaid dus ik moest nieuwe statieven kopen en de speakers zijn van kunsstof maar het scheurt heel snel (zie foto’s) maar ondanks dat vind ik het wel mooie speakers. 3 de microfoon, daar gaan we het maar niet over hebben wat een slechte microfoon, hij piept al bij 5 meter van de speaker dat is ook bij andere microfoons het ligt dus aan de speaker. hij klinkt heel dof en is de moeite niet waard koop liever een vonyx vsa120s voor 400 euro

Heb jij ook een Alecto PAS 210 Set?