Dit is echt een heerlijk keyboard, mijn eerste met mechanische switches. Ik vond de mechanische toetsenborden altijd net even te hoog, maar met deze/de nieuwere low profile varianten ben ik er toch voor gegaan toen mijn eerdere toetsenbord de geest gaf.
De red switches vind ik persoonlijk heerlijk typen, het geheel komt in een nette doos met duidelijke, beknopte, handleiding. Met een toggle kan je snel swichen tussen windows en mac, of tussen bluetooth of bekabeld. Er werd geklaagd over de bluetooth connectie, maar ik heb daar tot nu toe geen problemen mee gehad, wellicht dat een eerdere firmware update dat al verholpen heeft.
Ik lees ook veel dat de toetsen niet programmeerbaar zouden zijn, op dit moment kan je dat doen met [VIA](https://www.keychron.com/...-to-program-your-keyboard). Ik heb er nog niet veel mee gedaan, maar het ziet er allemaal netjes uit en is vrij gemakkelijk om onder de knie te krijgen. Je kan hier ook macro's mee maken.
edit: VIA wordt helaas niet gesupport voor dit specifieke keyboard
Het toetsenbord voelt verder stevig aan, blijft goed liggen, en is eventueel via pootjes aan de achterkant nog te verstellen tussen plat, laag en hoog.