€ 98,90 bij Amazon.nl

Logitech Z533 Zwart Review

17 februari 2023, laatste update op 28 februari 2023, 435 views Rapporteer

Het is een vervanging van mijn vorige Logitech Z523 die het na 8 jaar (!) niet meer deed, dit leek mij de nieuwe update.

Pluspunten

• Ziet er goed uit (met goud!)
  • Losse bediening

Minpunten

• Losse bediening geen afkoppelbare kabel
  • Weinig bas

3 van 5 sterren (Voldoende)
Zojuist aangeschaft en de laatste review is van 3 jaar geleden, mijn ervaring is anders (positiever) en vermoed dat er een update is geweest van dit product.

De prijs/kwaliteit is naar mijn idee meer dan prima, het is geen dure set maar het geluid is prima.
Een losse volume knop vind ik erg prettig, ik heb hem zelf wel met dubbelzijdige tape vastgemaakt zodat deze niet schuift.

De looks van de speakers spreken mij erg aan, matzwart met goud/koper kleur.

Waarbij ik echter bij mijn vorig Z523 een flinke bass had (die stond op de helft) heb ik de bass nu op de max staan en vind het nog erg afwezig. Van mij had deze meer mogen zijn (waarbij andere reviews zeggen dat deze goed aanwezig zijn, dus het licht wellicht aan mij).

Eerdere reviews gaat het over ruis en kraken bij gebruik van de volume knop, dat merk ik niet.
De knop zit inderdaad vast aan de subwoofer, dit is een wat vreemde keuze maar voor mij geen probleem.

De AUX kabel is niet persee lang, maar voor mij heel prima. Maar dit soort kabeltjes kosten een paar euro dus lijkt me geen probleem.

Heb jij ook een Logitech Z533 Zwart?