Ik was erg benieuwd of deze voeding betrouwbaar was en niet meteen uit elkaar klapt. Deze voeding is nu ongeveer een half jaar lang in gebruik en nee de voeding is niet ontploft en vertoont geen enkel gebrek of veroorzaakt raar gedrag in de computer.
Helaas de reputatie wegens een gevaarlijk slecht ontwerp/onderdelen, en gelukkig dankzij Gamersnexus aan het licht gekomen.Helaas de reputatie wegens Gamersnexus.
Maar zeer waarschijnlijk heb jij ook geen overload test gedaan van het overload circuit.quote: HardstyleVibesikzelf ben totaal gene problemen tegen gekomen met deze voeding en word gewoon met plezier gebruikt.
Ik weet dat, zeker als beginnende reviewer, je afhankelijk bent van wat fabrikanten je gunnen, en negatieve onderdelen van een review niet helpen met de gun factor, maar als je een betrouwbare reviewer wil zijn is eerlijkheid een belangrijke factor.Ik vind het tof van Gigabyte dat ze ook kleine en beginnende reviewers een kans willen geven en producten toesturen waarvoor dank!
Customer Reviews of the GIGABYTE GP-P750GM
They really need to take this product off the market.
NYSteve15 39 Reviewers had a similiar statement
Caused damage to other parts on my computer.
Anonymous 20 Reviewers had a similiar statement
[Reactie gewijzigd door player-x op 22 juli 2024 19:38]