Wordt verwacht

Google Pixel 7 Pro, 128GB opslag Wit Review

11 november 2022, laatste update op 11 november 2022, 519 views Rapporteer

De Pixel 7 Pro is een volwaardig toestel die kan concurreren onder de Iphone 14 Pro Max en de S22 Ultra. Voor mensen die vaker Android hebben met name Samsung. Raadt ik aan dit toestel te overwegen.

Pluspunten

• Camera is gelijk aan of beter dan een Iphone 14 Pro Max
  • Software integratie
  • Google

Minpunten

• Toch wel de accu...
  • Niet voor gamen!
  • Pixel 7 is een beter alternatief ten opzichte van de Pro variant

Ik heb de Pixel 7 Pro gekocht nadat ik 3 jaar in het bezit was van een Oneplus.

Het is echt een super toestel. Google bewijst hiermee dat Android vloeiend samen kan werken met een toestel en SOC (CPU) dat er voor gemaakt is. Dit is een stap in de richting om te bereiken was Apple al doet.

Je eigen chip, eigen software en eigen hardware is de beste manier om een systeem te laten voelen als 1 geheel.

Het is voor de prijs de beste telefoon voor Android die je kunt kopen. Hoewel de software nog zijn enige issues heeft, verwacht ik dat Google hard bezig is om de Pixel naar een niveau te tillen om naast Samsung en Apple te concurreren. Dat merk je ook met hun uitdagende prijzen en kwaliteit.

Zelf ervaar ik geen problemen en is dit toestel erg goed. Ik raad aan om vaste kopers van Samsung toch een Pixel te overwegen. Naast een S22 Ultra is de Pixel 7 Pro minstens net zo goed. (De software is zelfs sneller in gebruik).

Niet alles draait om specificaties dat bewijst Apple ook met hun telefoons. De toekomst zit hem in de software en Google zal daar in altijd 1 stap voor zijn.

Heb jij ook een Google Pixel 7 Pro, 128GB opslag Wit?