Rolfstone Nova Sport (Zwart) Review
11 oktober 2022, laatste update op 11 oktober 2022, 1.175 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik zocht oordopjes waarmee ik kan sporten en die niet uitvielen op de loopband. Door het fantastische design blijven ze ook echt super zitten. Ik kan hardlopen zonder me druk te maken dat de oordopjes uitvallen. Geluid en verbinden gaat erg goed. Zeer tevreden met dit product!
Pluspunten
- Oordopjes verbinden direct als case open gaat
- Blijven verbazingwekkend goed zitten
- Geluidskwaliteit
- Stijlvol dopje
- Touch control
Minpunten
- Kan na 1-1.5 uur minder comfortabel worden
- Veel bass
Ik zocht oordopjes waarmee ik kan sporten en die niet uitvielen op de loopband. De Rolfstone Neo gebruikte ik eerst voor sporten, maar deze bleven echt niet zitten. De Neo's werkten wel makkelijk en daarom besloten om de Nova Sports aan te schaffen.
Verpakking
Het doosje is klein maar stijlvol en vrij duurzaam verpakt. Geen overdreven verpakking. Netjes met handleiding erbij en verschillende maten oordoppen en wingtips.
Pasvorm
Ik heb veel oordopjes geprobeerd maar de meesten vielen wel een keer uit en moest ik continue opnieuw indoen. De Nova Sport blijft echt bizar goed zitten. Dit komt door het haakje wat je in oor draait. Dit doet verder geen pijn, voelt heel natuurlijk. Pas na een uur tot anderhalf uur sporten in merk ik lichte irritatie aan de oordopjes, niet zeer ernstig. Even in en uit helpt daarbij wel.
Geluidskwaliteit
Net als bij de Rolfstone Neo een zeer goed geluid. Over het algemeen is het geluid van de Nova Sport neutraal en helder. De bass is voor sporten wel overdreven ingesteld. Rolfstone heeft geen app waar ik dit mee kan aanpassen helaas. Dat is voor mij het enige gemis aan de Nova Sport.
Door de pasvorm sluiten de oordopjes je oor goed af. De oordopjes hebben geen noise canceling maar zo is mijn ervaring wel! Super fijn vind ik zelf,
zo kan ik mij focussen op de training zonder omgevingsgeluiden echt te horen. Voor buitengebruik oppassen met verkeer dus.
Gebruik
Case open, ze zijn al verbonden voordat ik ze in mij n oren doe. Geen gedoe met Android instellingen, echt mega fijn.
De touch knoppen zijn enorm fijn en werken goed. Paar keer tikken voor nummer doorspoelen. Ingedrukt houden voor volume wijzigen. Links is zachter en rechts harder.
Rolfstone heeft met de Nova Sport oordopjes neergezet waar merkbaar over na is gedacht. Geen goedkope rommel. Voor 69 euro vind ik het waar voor je geld.