€ 70,05 bij Amazon.nl

Logitech Zone Wired (Grafiet, Zwart) Review

23 september 2022, laatste update op 23 september 2022, 253 views Rapporteer

Heb deze gekocht omdat ik mezelf goed verstaanbaar wilde maken tijdens meetings. Perfecte aankoop daarvoor. Verwacht voor comfort/muziek luisteren geen wonderen maar absoluut meer dan dat ik er van had verwacht!

Pluspunten

• Robuust
  • Prima comfort
  • Super microfoon ruisonderdrukking

Minpunten

• Ik mis een beetje de ruisonderdrukking van mijn omgeving zelf, al weet je dit vantevoren.

Ruisonderdrukking voor de oren is 0. Had hier achteraf misschien toch iets meer van gewild. Ruisonderdrukking voor omgevingsgeluiden is echt fantastisch! Ik heb meetings gehad tijdens een feestje op kantoor en zelfs met hordes pratende mensen en muziek op de achtergrond houdt hij zich staande. Mijn vriendin kan thuis tegen mij praten en de andere partij hoort echt niets.

Al met al, zeker geen spijt van deze aankoop. Ook omdat hij 'gewoon' bedraad is nooit gezeik met lag, disconnects of reboots nodig met Teams/Skype. Echt een tank qua stabiliteit en dat heb ik nodig tijdens zakelijke meetings. Als je jezelf gewoon goed verstaanbaar wilt maken kan ik deze echt dik aanbevelen. Voor gaming en muziek wat minder.

Heb jij ook een Logitech Zone Wired (Grafiet, Zwart)?