Woox R5024 Smart Plug EU 16A Review
3 september 2022, laatste update op 3 september 2022, 504 views
Rapporteer
Product gekocht
Helaas bij normaal gebruik binnen 2 jaar 2 van de 5 slimme stekkers defect en een 3e toont kuren.
Pluspunten
- Android app werkt al 23 maanden
- Werkt met google home
- Installatiegemak
Minpunten
- Binnen twee jaar 2 van 5 defect
- Onbetrouwbaar
- Lage kwaliteit
2 van 5 sterren (Slecht)
Oktober 2020 een pack van 5 slimme stekkers gekocht.
Binnen 23 maanden is in een korte tijdspanne 2 van de 5 stekkers defect geraakt.
Beide laten ongeacht aan of uit stand stroom door.
Eentje kun je op afstand een opdracht geven. De indicatie led gaat uit maar geeft toch stroom door. De andere reageert niet opdrachten en de fysieke aan en uit knop werkt ook niet. Beide maken vreemde geluiden. Wekt een onveilig gevoel en heb ze dus ook niet meer in gebruik.Helaas begint ook een 3e kuren te vertonen.Deze maakt ook dat vreemde geluid en dat lijkt dan ook een voorbode op defect raken.
UIteraard resets uitgevoerd, maar helaas heeft dat niet geholpen
Ik gebruikte deze stekkers om om sluipstroom van dure elektronische apparatuur (TV, console, DJ set) tegen te gaan.
De stekkers zijn conform handleiding ingesteld en normaal gebruikt.
Ik heb de webshop een mail gestuurd. Benieuwd naar de reactie, want ze zijn 23 maanden oud. Ik verwacht echter bij normaal gebruik dat ze gewoon horen te werken. Als ik nieuwe moet kopen is al dat gedoe om kosten te besparen met sluipstroom tegen te gaan voor niets geweest. Helaas bleek dit geen duurzame koop.