€ 299,- bij Belsimpel

Google Pixel 6 128GB Zwart Review

Boliefantoz
8 augustus 2022, laatste update op 19 april 2023, 375 views Rapporteer Product gekocht

Google Pixel 6 128GB Zwart

Heb het toestel nu ongeveer 2 weken in mijn bezit, en tot nu toe ben ik erg erg tevreden mee. Heb geen grote minpunten ervaren bij de Pixel 6!

Pluspunten

• Software + updates
  • Camera
  • IP68
  • Scherm

Minpunten

• Batterij

Heb het toestel nu ongeveer 2 weken in mijn bezit, en tot nu toe ben ik erg erg tevreden mee. Het scherm ziet er goed uit. De camera is fantastisch, software ziet er goed uit en is makkelijk naar wens aan te passen. Het enige minpuntje is dat het laden niet zo snel gaat en dat de batterij matig is hij houdt het (met een schermtijd van 3/4uur wel 1a 2 dagen vol. Met de vingerafdrukscanner heb ik tot nut oe geen problemen mee gehad.

Heb jij ook een Google Pixel 6 128GB Zwart?

Gebruik je een fast charger? De Pixel 6 kan tot 30W opladen: check dat op je lader.

Verder is op de Pixel telefoons Adaptive Charging standaard ingeschakeld: deze feature houdt rekening met je wekker en zal ervoor zorgen dat er efficiënt opgeladen wordt, zodat deze bij wakker worden 100% is, maar niet eerder.

Ook: de vingerafdruk geeft vaak problemen bij een (dikke) screenprotector, zoals een "tempered glass". Zelf bij de Ritel een plakker laten plakken op maat die ze er netjes voor je op steken en daar geen problemen mee.

[Reactie gewijzigd door HetGezegde op 25 juli 2024 06:06]

Hoi, ikzelf gebruik geen fast charger, maar een oude van Samsung. Ik laad altijd in de avond dus snelheid is ook niet zo belangenrijk als hij maar laadt. Ah vandaar dat ik dus geen problemen had met de vingerafdrukscanner. Bedankt voor de uitleg!