Logitech Z333 Review
14 juli 2022, laatste update op 14 juli 2022, 339 views
Rapporteer
Product gekocht
Prima stel speakers die het gewoon goed doen. Voor de normale gebruiker meer dan voldoende.
Pluspunten
- Goede kwaliteit
- Aparte volume regeling
- Strak design
- Grote subwoofer
Minpunten
- Lastige indicatie van stand volume in iets onbelichte kamer
- Bass regeling op subwoofer
Laat ik voorop stellen dat ik absoluut geen audiofiel ben en daarom al snel tevreden ben over de kwaliteit van het geluid.
Komend van de headset
Ik heb de speakers voornamelijk gekocht omdat ik regelmatig geen zin heb om headset op te doen. De headset begon wat te irriteren.
Allereerst was ik een beetje bang dat door continu gebruik van de headset een speakerset tegen zou vallen. Dit vanwege het geluid dat minder gericht is op de oren. Laat ik je vertellen dat dat totaal niet aan de orde is. De speakers doen gewoon heel goed hun werk en zorgen er voor dat ik alles perfect kan horen.Ruis standby
Bij andere reviews las ik dat in de standby stand(knopje op de volumeregeling naar uit) er een ruis of lichte pieptoon aanwezig zou zijn bij de subwoofer. Dit kan ik bevestigen. Echter hoor ik dit pas als je echt heel goed luistert en op een afstand van 30cm gaat luisteren. Als je er niet op let hoor je het ook niet. Tevens heb ik de speaker altijd in de standby als ik de computer uitzet en dus niet de computer gebruik.Volumeregelingknop
Enige minpunt wat ik de laatste tijd ervaar is de indicatie van de volumestand op de draaiknop. De draaiknop heb ik onder mijn scherm zitten en mijn kamer is niet altijd volledig en goed belicht. Hierdoor is het soms vervelend om te zien op welke stand het volume staat. Wat een goede toevoeging kan zijn is een klein lichtje toevoeging op het streepje zodat het de volumestand beter te zien is. Wellicht een andere optie is een wit stickertje op het streepje plakken om contrast te maken.Algemene ervaringen
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit product. Doet gewoon goed z'n werk. Kan zat volume produceren en levert dit met goede kwaliteit. Zeker een aanrader voor het budget.