Sitecom CN-378 Grijs Review

11 mei 2022, laatste update op 11 mei 2022, 407 views Rapporteer

Ik zocht voor mijn 14" MacBook Pro een USB-C naar USB en ethernet adapter. Ik had al begrepen dat sommige adaptors lastig werken op de M1.

Deze adapter werkt echter prima, wordt niet warmer dan hand warm en presteert prima.

Pluspunten

• compatibiliteit
  • afwerking
  • nette prijs
  • prestaties

Minpunten

• stugge kabel

k zocht voor mijn 14" MacBook Pro een USB-C naar USB en ethernet adapter. Ik had al begrepen dat sommige adaptors lastig werken op de M1 of veel storingen veroorzaken. Of dat ethernet qua verbinding erg onbetrouwbaar zou zijn.

Ik heb dus bewust voor de Sitecom gekozen omdat ik die lokaal bij Informatique kon kopen en bij problemen gewoon kon omruilen. Ik betaal liever wat meer, dan dat ik via bijv Amazon een goedkope adapter moet terug sturen en eindeloos omruilen tot er 1 is die wel werkt.

Tot op heden is dit echter niet nodig gebleken. De adapter werkt prima, wordt niet warmer dan hand warm en presteert prima. Hij wordt ook zonder problemen herkend op Monterey 12.3.1.

Ik heb een stress test uitgevoerd door veel data over zowel ethernet als USB te sturen. Hij heeft enkele uren gigabytes tussen de NAS (via het netwerk) en een USB SSD gestuurd zonder enige problemen. Snelheden liggen tegen de maxima van de poorten aan Laden van USB-C gaat ook prima, maar ik gebruik hiervoor in de praktijk de magsafe kabel of de USB-C van de monitor.

het enige is dat de korte kabel nogal stug is en daardoor de adapter niet altijd netjes plat blijft liggen.

Heb jij ook een Sitecom CN-378 Grijs?