€ 84,90 bij Proshop.nl

Logitech G Pro X Superlight Zwart Review

Akamatsu
6 maart 2022, laatste update op 6 maart 2022, 568 views Product gekocht

Logitech G Pro X Superlight Zwart

(2 jaar in bezit) Fantastische muis, superlicht perfect voor op hoog niveau gamen. Sinds ik hem gebruik ben ik beter gaan aimen naar mijn mening. Lange batterij, low latency, perfect formaat. Super sensor.

Pluspunten

• Licht
  • Hoge Kwaliteit
  • Goede sensor
  • Perfect formaat
  • Wired & Wireless
  • Beter Aimen

Minpunten

• Geen makkelijke manier om DPI aan te passen (moet met software)
  • Geen infinity Scroll

Ik heb deze muis ongeveer toen deze uitkwam in Nederland gekocht (2 jaar geleden), en geen seconde spijt van gehad, nu ik de muis een paar jaar heb kunnen gebruiken kan ik echt zeggen wat ik er van vind.

Egonomie
De meeste muizen die ik hiervoor had waren een stuk groter en veel zwaarder, nu ik een lichtere muis heb gebruikt kom er achter hoe veel fijner dit is, het beweegt fijner over de mat en geeft een lekkerder gevoel bij het gamen.

Precisie
De sensor in de G Pro X Superlight is een van de beste die je maar kan krijgen op het moment, dit zorgt voor uitstekende aim precisie en ik durf te zeggen dat sinds ik deze muis gebruik mijn aim in fps games veel beter is geworden.

Bouwkwaliteit
Normaal gesproken verwacht je bij een goed kwaliteit product dat deze zwaar is, dat is natuurlijk juist niet het doel van deze muis, als je deze muis vast hebt voelt het bijna alsof je niks vast hebt, in vergeiljking met andere muizen dan, logitech heeeft absoluut behaald wat ze wouden met de Superlight want deze is zeker ongelofelijk licht, de kwaliteit van de muis bestempel ik dus als hoog.

Prijs
Destijds was dit een muis van 150 euro, zeker een hoog prijsje voor een muis, maar tegenwoordig als ik zo in de prijswatch kijk zitten we rond de 110 euro, nog steeds aardig duur aangezien de gemiddelde gaming muis zo'n 70 euro is, maar voor deze prijs haal je ook zeker wel iets in huis, de prijs is het waard, maar het is nog steeds veel.

Functionaliteit
Dit is het enige waar ik vind waar de G Pro X het slecht doet, de echte "additionals" van muizen mis je toch wel een beetje hier, DPI switchen met een knopje kan niet, alleen via software en ook geen infinite scroll optie, alleen de standaard 2 side buttons als extra, ik snap dat er natuurlijk weinig extra's opzitten om deze zo licht mogelijk te maken, dus dit is uitteraard een offering dat je brengt voor het lage gewicht.

Vormgeving
De muis zit perfect in mijn hand, maar als ik deze langs mijn oude muizen leg is deze toch zeker een stuk korter dan de gemiddelde gaming muis, was even wennen, maar ben er zeker gewend aan nu, ligt heerlijk in de hand.

Drivers en ondersteuning
Logitech is altijd goed in de ondersteuning van hun producten en update hun drivers regelmatig, zelf update ik mijn producten niet zo vaak, want als ze werken, werken ze.

Heb jij ook een Logitech G Pro X Superlight Zwart?