LG Ergo 34WP88C Zwart Review
19 januari 2022, laatste update op 19 januari 2022, 180 views
Rapporteer
Product geleend
De LG Ergo 34WP88C is een geweldige monitor voor mensen die op zoek zijn naar een kleur nauwkeurig scherm met veel ruimte. Al met al ben ik erg blij met de LG Ergo 34WP88C monitor en zou ik hem zeker aanraden aan anderen.
Pluspunten
- 34" QHD scherm
- Stevige Ergo Arm
- Goede bouwkwaliteit
- USB-C
De LG Ergo 34WP88C is een uitstekende monitor die perfect is voor werk en thuisgebruik. De kleuren zijn realistisch en nauwkeurig, en het grote 34-inch scherm maakt het mogelijk om meerdere vensters naast elkaar te openen. De monitor is bevestigd aan een robuuste arm die qua kwaliteit vergelijkbaar is met de duurdere pneumatische arm van mijn vorige monitor. Het is mogelijk om het scherm met één hand te draaien, het omhoog en omlaag te duwen of het lichtjes te kantelen. Omdat de kabels zijn weggewerkt, zitten ze niet in de weg. De monitor heeft voldoende interfaces, waaronder twee HDMI-poorten, een Displayport-aansluiting, USB 3.0 en USB-C. Een voordeel is dat mijn laptop wordt opgeladen via die ene USB-C kabel, dus ik hoef maar één kabel gebruiken voor zowel mijn laptop als mijn monitor. De ingebouwde luidsprekers waren niet geweldig, maar als je geen luidsprekers hebt, zijn deze prima te gebruiken. De LG Ergo 34WP88C zorgde voor een aanzienlijke toename in productiviteit, en het heeft mijn 4k-scherm al vervangen. Ik hoef niet langer mijn MacBook als tweede scherm te gebruiken, en de twee werken erg goed samen. Dit LG scherm is een aanrader voor wie op zoek is naar extra schermruimte.