Google Pixel 6 128GB Zwart Review
In 1 woord: toptoestel. Je krijgt veel voor wat je betaalt.
Pluspunten
hoge bouwkwaliteit software design / stylish camera prachtig scherm (90hz/adaptive) oortjes (meegeleverd) haptische feedback
Minpunten
iets tragere vingerafdrukscanner geen lader in de doos geen cover/screenprotector in de doos
Het toestel is moeilijk verkrijgbaar in de Benelux, maar is eenvoudig te verkrijgen op Fnac.com aan een lage prijs. Aan de deur geleverd binnen 1-3 werkdagen. Dit staat jammer genoeg niet vermeld in de pricewatch op Tweakers. In de pricewatch vind je ( momenteel ) enkel veel hogere prijzen terug.
Persoonlijk zou ik niet bijbetalen en de pro-versie bestellen. Imo krijg je weinig extra voor dat geld.
De vingerafdrukscanner is minder goed dan bij andere highend-toestellen, maar werkt wel consistent. Hij doet het gewoon iets trager.
Nog nooit zo tevreden geweest over een telefoon en heb er best veel gehad. Absoluut een aanrader!
PS: bij mij zat er ook nog eens een gratis chromecast en enkele maanden Deezer bij.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Google Pixel 6 128GB Zwart?
"Persoonlijk zou ik niet bijbetalen en de pro-versie bestellen." "Imo krijg je weinig extra voor dat geld." miss even aanpassen =)
Via Belsimpel (NL) zitten er geen oortjes bij
Ik denk dat dat is omdat in Frankrijk alle gsm's met oortjes moeten komen ... ( Ofzoiets 😅 )
En bij belsimpel.nl kost die veel meer 🥲
En bij belsimpel.nl kost die veel meer 🥲