Hallo Flyerken,
Ik gebruik hem inderdaad nog steeds. In het begin is het wennen, ik raad een zware monitor arm aan zoals de Ergotron HX. Hierdoor heb je wat meer speling in de manier waarop je naar het beeldscherm kijkt. Weet wel dat je lichaam even nodig heeft om aan het beeldscherm te wennen en dat je zelf moet uitvogelen wat voor jou prettig werkt.
Ik gebruik settings dat het beeldscherm wat donkerder wordt of licht verschuift om burn-in te voorkomen. Dit kan storend zijn, vooral als je bezig bent met lichte tinten, met name wit. Ik ben aan het twijfelen om dit uit te zetten en te accepteren dat de levensduur van dit product minder lang is. Voornamelijk het donker worden van het scherm. Dit is best irritant tijdens het gebruik van microsoft office of online browsen. Bij films heb je hier geen last van. Misschien zou een screenbar hierbij helpen, maar hier heb ik geen ervaring mee.
Als je op zoek bent naar een grote monitor en geen fan bent van ultrawides kan ik deze oled zeker aanraden. Applicaties zoals Windowgrid maken het indelen van schermen makkelijk.
Succes met je zoektocht naar de juiste monitor