Apple iPad (2020) Wi-Fi 32GB Grijs

Bekijk alle reviews

Apple iPad (2020) Wi-Fi 32GB Grijs Review

+1
Frans v Huizen 4 september 2021, laatste update op 5 september 2021, 439 views Product gekocht

Apple iPad (2020) Wi-Fi 32GB Grijs

Is dit de júiste iPad voor mensen die graag een tablet willen hebben voor gamen, internetten en films kijken? In deze review ga ik je vertellen over mijn ervaring over deze mooie iPad 8.

Pluspunten

  • Goed apparaat
  • Betrouwbaar
  • Robuuste design
  • Snel
  • Liep nooit vast

Minpunten

  • Upgraden naar 128GB is een must

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Inleiding

Na 7 jaar was ik eindelijk toe aan een nieuw tablet. Eigenlijk wilde ik nog geen nieuwe, ik was immers zeer tevreden met de iPad 4. De iPad 4 kochten mijn ouders omdat ik naar de tabletklas ging, anno 2021 werkt nog steeds! Precies 8 jaar na dato overigens (4 september 2013).

De reden voor een nieuwe tablet was eigenlijk omdat mijn iPad 4 langzaam werd + weinig geheugen had. Maar ook omdat de huistablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (gekocht op 5 mei 2012) niet meer goed deed. Eigenlijk in eerste instantie wilde ik de Samsung Tab A7. Maar omdat ik de iPad 4 zo fijn vond en naar mijn was ik meer tevreden dan de Samsung 10.1. Dus besloot ik een iPad 8 (2020) te halen. Apple had destijds in begin oktober studentendeal staan, 30 euro afgeprijsd (465 euro). Dat is net iets goedkoper dan de iPad 4 in 2013 voor 389 euro.

Levertijd Apple
De levertijd bij Apple was bizar slecht. Het duurde namelijk 1 hele maand om een iPad 8 binnen te krijgen. Ik bedoelde het op 2 oktober 2020 en kreeg hem op 4 november 2020 in huis. Bij andere winkels kon ik binnen 3 dagen binnenkrijgen. De reden bij Apple winkel was omdat ik 2 jaar garantie zou krijgen. Als ik bij BCC koop dan 1 jaar garantie bij Apple en 2e jaar bij BCC.

Klantenservice Apple
Ik merkte dat Apple een redelijk goede klantenservice heeft, maar ook hier met lange wachttijden (40 minuten voordat ik een medewerker aan de lijn kreeg). Mijn iPad 8 was namelijk defect, onder aan de rand zat er een duidelijke spleet. Dus maar teruggestuurd en weer 1 maand gewacht voordat ik een nieuwe kreeg: 30 november 2020.

Het product

Nu weer over de iPad 8, mijn zoektoch was kort. Zou ik de iPad 8 nemen in 32GB of in 128GB? De keus was niet moeilijk, want ik ken mezelf; ik ben namelijk een best wel groot verbruiker qua apps en games.

Eenmaal besteld bij Apple, kon ik na 4 weken wachten eindelijk genieten. Wat een geweldig apparaat! Razendsnel vergeleken met mijn betrouwbare iPad 4. Ook wat een opluchting, 128GB in plaats van 16GB.

Camera is prima, maar het kon beter. Er is namelijk sprake van ruis.
De voorcamera is zeer mager, 1.3 megapixel. Het heeft zelfs dezelfde voorcamera als mijn iPad 4 uit 2012/2013!

Schermformaat is perfect, groter hoeft niet. Kleuren spatteren, niet zoals mijn vaders iPad pro, maar gewoon goed genoeg! Ik ben daar niet extreem veeleisend, zolang het maar werkt.

Design is eigenlijk hetzelfde sinds 2013 van de iPad Air 1. Voor mij was het “vernieuwend”, want ik had immers een design uit 2011 met dikke bezels. Eigenlijk is dit qua formaat en bezels perfect! Mijn handen rusten prima.

Gebruikt in combinatie met:

Bekijk alle afbeeldingen:

Heb jij ook een Apple iPad (2020) Wi-Fi 32GB Grijs?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review

Vraag & Aanbod

Meer advertenties

Reacties

Wijzig sortering

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.




Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee