€ 202,01 bij Amazon.nl Marketplace
  3. Willen (981) Hebben (1.114)

Intel Core i5-3570K Boxed Review

Igmar4
31 augustus 2021, laatste update op 31 augustus 2021, 273 views Rapporteer Product gekocht

Intel Core i5-3570K Boxed

Pluspunten

• Goed voor gaming
  • Snel
  • Maakt geen lawaai
  • Makkelijk te instaleren
  • Gewoon goed

Minpunten

• Slechte stock kooler

Ik heb deze proccesor gemixt met een 1650 en hij speelt games super. Ik heb er wel een andere koeler bijgekocht, want de stock koelers zijn vaak nogal slecht dus een andere koeler er bij te kopen is zeker een aanrader. Op games zoals fornite en rocket league krijg ik gemixt met een 1650 en op medium setting op fortnite rond de 180-240fps en rocket league rond de 260 en de 340 fps

Heb jij ook een Intel Core i5-3570K Boxed?

In 2021 een review van een 3570K? Interessant :-) Draait games dus nog steeds goed?
Hier ook, prima overklokker ook. Het is dat Win 11 eraan komt, maar anders was deze nog heel lang gebleven, maar voorlopig is het hier nog de daily driver.
je kan trouwens een custom win11 doen, heb ik op een 5675c gedaan die is ook te oud omdat je minimaal ryzen 3000 of intel 8000 of 9000 er voor moet hebben, maar met de custom win 11 werkt het geen probleem, scheelt ook 7GB ram verbruik met de normale win 11 installatie.

Ik weet dat ik laat ben, maar win 10 is nu nog te gebruiken, dus hopelijk is het nog optijd. Als je het niet zelf wilt doen techyescity heeft er een video over met een link naar zijn custom win 11, ookal ik raad aan om de video te kijken en de custom installatie naar jou voorkeur te doen.
Ik gebruik Win11 tot de dag van vandaag op deze 3570k 8-) Dus nog steeds daily driver, ik typ er nu dit mee op Win11.

Ik ga binnenkort wel naar iets nieuwers, gebruikt/refurbished 7e of 8e gen.

Of nee ik vergis me, ik heb half jaar terug een i7 3770 gekocht. Wel nog steeds 3e gen.

[Reactie gewijzigd door pennywiser op 24 juli 2024 01:41]

nice gaat ie nog steeds sterk?
Zeker maar ga wss wel een keer upgraden
ja nothing lasts for ever, maar vind het zeker altijd mooi om mensen nog wat oudere hardware als main pc te zien gebruiken.
Draait cs go nog steeds sterk dus gaat prima maar is wel tijd voor een upgrade
met of zonder OC? op sommige van die oude cpu's kan je echt een gekko oc krijgen. ik heb een eerste generatie i7 (x3440) van 2.5ghz naar 4.4 gekregen, ook een 2600 of 2700k naar 5ghz, doen het nog heel goed zo. Mijn beste is wel een GTX465 van 600mhz naar 930mhz ofzo, dat ding is ook een beest.