Prijs | |
Specificaties | Draadloos Qwerty met Standaard toetsen - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
Nieuwe aankoop als extra toevoeging voor thuis gebruik op /laptop/pc en multimedia centrum. Eerst KB was de K400-R en nu over naar de 400+ (PLUS)
Prijs | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 4 |
Drivers / support | Score: 4 |
Ergonomie | Score: 4 |
Functionaliteit | Score: 5 |
Precisie | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Gebruikt in combinatie met:
Inderdaad vreemd,Ik heb er net eentje gehaald vanwege de touchpad. Wilde hem oa gebruiken voor de PC die op de TV is aangesloten. Touchpad (ook mijn Logitech muis overigens) werken eigenlijk niet meer verder dan 1,5 meter. Na 25 centimeter (!) afstand is er al significante storing merkbaar, ondanks dat de receiver (USB-dongle) geheel vrij en recht in het zicht van het toetsenbord is. Ik zit zo'n drie meter van het ding af, en het is gewoon onwerkbaar![]()
Toch eens kijken of ik ergens een stoorzender kan vinden. Ik denk niet dat het eigenaardig grote Logitech Connect softwarepakket (312MB) er iets aankan veranderen.
[Reactie gewijzigd door Ramoncito op 20 december 2021 18:22]
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,