Bold Connect Review

Mexel 13 april 2021, 769 views
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Bold Connect

Het huis moet slimmer, dat heb ik geweten en mijn gezin ook. Als ik aan het klussen ben in de tuin moet ik vaak iets uit de schuur hebben, dan is het makkelijk als de deur van het slot is, of gaat als je eraan komt.

Pluspunten

• Stevig gebouwd
  • Snel en eenvoudige installatie

Minpunten

• Prijs

In de zomer zit ik graag buiten in de tuin en klus in graag in de schuur, nu mijn huis steeds slimmer wordt is het tijd om aan de slag te gaan met de sloten in en rondom het huis.

Tijd voor een smartlock van Bold, althans semi smart aangezien hij nog net de deur niet open doet en je zelf moet draaien om het slot eraf te halen. Maar het scheelt weer 1 sleutel.

Er was een slot op de markt die wel de deur van het slot deed maar dan zit je weer met de accu daarvan die sneller leeg gaat, en als je dat wilt voorkomen je kabel s moet plaatsen in de deur.

Deze oplossing was me net iets makkelijker en sneller te realiseren.

En hierbij de foto`s van het uitpakken, 1 grotere doos met daarin 2 kleinere doosjes met de producten, het slot is ook namelijk los te koop en de Bold Connect.

Zoals je ziet zit er heel veel bij, van alle soorten een adapter van een ander werelddeel vor de Connnect, en het slot moet op vrijwel elke deur passen met de bijgeleverde afstandshouders.

En ik verwacht ook dat de installatie een fluitje van een cent gaat worden. Dit ook aangezien je de complete cilinder gaat verwijderen en er geen sleutel aanwezig blijft in het slot zoals bij veel overzet sloten die smart zijn.

En dan nu de installatie van het cilinderslot in de deur. Eenvoudig zeg ik zelf, 1 schroef los halen en verwijderen, iets aan de sleutel draaien en het complete slot is eruit, nieuwe erin en klaar ben je al weer en kun je door naar de installatie in de app.

De app is te downloaden in de Google Playstore of de app store van Apple.

Ik ga niet bij elke foto iets vertellen aangezien het vrij eenvoudig is om door de app heen te komen tijdens de installatie.

Zoals je ziet is de app heel gemakkelijk te installeren en in te stellen, zelf gebruikers toevoegen is gemakkelijk en handig als je wilt weten wie het slot voor het laatst gebruikt heeft, dit kan handig zijn voor een ruimte in een kantoor bijvoorbeeld.

Mocht je nog vragen hebben hierover dan mag je mij altijd een DM doen en ik kan je tevens dan voorzien van meer info bijvoorbeeld van de app of screenshots.

Hieronder enkele video`s van de installatie, pin aanmaken en

Als ik thuis kom en ik iets moet opbergen in de schuur dan is het handig dat het slot weet dat ik in de buurt ben, de vergrendeling gaat er dan vanaf en ik kan draaien en de deur openen, zonder dat ik eerste de sleutels moet pakken en in het slot doen.

De schuur had ook een andere sleutel dan de rest van het huis, dus weer een sleutel minder aan je sleutelbos, enkel de tuindeur heeft nu nog een apart slot en voor de rest is alles 1 sleutel.

Het op slot doen en openen met zowel detectie in de buurt als met een draai code is handig te noemen, de prijs voor een slot is wel aan de hoge kant moet ik toegeven, en helaas werkt het nog niet met google, dat laatste was zeer handig geweest, hey google doe het slot open bijvoorbeeld.

Maar ik moet zeggen dat ik tevreden ben met het slot

Heb jij ook een Bold Connect?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren