stond natuurlijk al vanaf minuut 1 op powersave en 60 hz..... Ik wil gewoon altijd het maximale uit mijn batterij halen.
Daarnaast is exynos volgens mij een kleiner procede en dus zou dat weer juist zuiniger moeten zijn.
Ik heb een dual catchmon, bluetooth dingetje wat twee connecties tegelijkertijd kan hebben, mijn huawei pairde zonder problemen op dat moment met hetzelfde apparaat.
Voordat ik Pokemon op startte zag ik ze ook gewoon staan bij beschikbare apparaten.
Nadat ik pokemon op startte waren ze daar weg... En ja logisch dat ik dan ook niet kan pairen.
En nadat ik alle samung game ellende er vakkundig vanaf gesloopt had werkte het allemaal wel. Kwam dus echt door die game ellende.
Laat ik het zo zeggen, ik kom van een top apparaat af, en al is deze dan drie jaar oud..... Hij is echt in alles beter en gepolijster dan de Samsung. (alleen niet sneller, en iets mindere camera)
Ik dacht echt dat Samsung echt vooruit gegaan was met OneUI maar het is gewoon nog steeds niet veel.
Ik ben ook echt geschrokken hoe snel een 4000mah batterij leeg kan lopen.
Is een 3 jaar oude Huawei dan nog steeds zo goed ? of is de Samsung gewoon zo slecht ?
[Reactie gewijzigd door well0549 op 22 juli 2024 15:12]