Mooie case, komt met 3 RGB fans, een RGB LED strip en natuurlijk de infinity mirror met RGB LEDS inbegrepen. Ook als je moederbord ARGB niet ondersteunt is deze case fijn, want je hebt een aparte knop aan de rechterzijkant zitten voor het kiezen van een aantal voorgeprogrammeerde lichtprogramma's.
Pluspunten
- Hoge kwaliteit
- Robuust
- 2x USB-C aansluitingen
- Kabelmanagement zichtbare kant heeft genoeg opties om het meeste netjes weg te werken
Minpunten
- Kabelmanagement achter is lastig, moet redelijk strak want anders krijg je de behuizing niet meer goed dicht
- Fan controller locatie niet even gunstig voor CPU fans met kortere kabels
Dit betreft de witte variant van de case.
Er komt een fan controller bijgeleverd, welke mogelijkheid heeft voor het aansluiten van 5 fans met RGB. 3 case fans worden meegeleverd, plus je CPU fan, dus er is dan nog ruimte voor een extra fan in de bovenkant van de kast. Als je geen gebruik kunt maken van CPU aansturing op de fan controller, dan kun je deze ook handmatig besturen met de schuifknoppen bovenop de kast.
De afwerking van de kast is goed, de behuizing is netjes en robuust. Het raam is erg groot en zit vast met vier schroeven. Binnenin veel ruimte voor onderdelen en netjes wegwerken van SSDs en HDDs is gemakkelijk mogelijk. Een tweetal 2.5" schijven kunnen in de kast gemonteerd worden, evenals aan de achterkant van het paneel waar ze niet zichtbaar zijn. 3.5" schijven zijn netjes weg te werken in de tunnel van de voeding.
Kabelmanagement aan de voorkant is naar mijn mening goed te doen, als je kabels lang genoeg zijn. Mijn CPU fan kabel is helaas niet heel lang, wat resulteert dat hij maar op een manier bij de fan controller komt en dat is over mijn RAM balkjes heen. Helaas niet het mooist, maar zit mij persoonlijk niet heel dwars. Kabelmanagement aan de achterkant moet redelijk straks gebeuren. Samenbinden van kabels zorgt soms al snel voor een verdikking en daar geeft deze kast weinig ruimte voor. Het terugzetten van het zijpaneel is daarom lastiger en strakker. Mijn tip is om je dikkere kabels zo veel mogelijk per stuk vast te binden en uit elkaar te houden.