NAD C338 Review

thekingis13
18 december 2020, laatste update op 18 december 2020, 1.561 views Product gekocht

NAD C338

Geweldige allround versterker met Chromecast, wifi, Bluetooth, auto aan bij signaal, en zoveel meer.

Pluspunten

• NAD is top
  • Simpel design
  • Hoge kwaliteit audio
  • Connected en ‘smart’
  • Duidelijk handleiding en alles werkt
  • Gaat automatisch aan en uit met TV
  • Eigen afstandsbediening op te programmeren
  • 5 jaar garantie

Minpunten

• Niet voldoende vermogen voor grootste zuilen
  • Afstandsbediening is mwoa

Zoek je een versterker die van alle markten thuis is, dan is dit een topper. Welke markten precies? Nou echt alle. Voor de relatief zachte prijs krijg je top kwaliteit in alle vormen. Lange garantie, robuust doch simpel gebouwd. Audio kwaliteit is hoogwaardig, maar de grootste/zwaarste luidsprekers heeft hij net niet voldoende vermogen voor. Dan is zijn grotere broer, de NAD C368 een betere keuze. Deze zijn te beluisteren bij Hifi Klubben, waar ik ook erg fan van ben.

Het fijnste aan deze versterker is dan toch wel de connectiviteit. Ik heb een smart home, waarbij deze versterker geweldig integreert. Ook activeert hij automatisch wanneer de TV aan gaat, en gaat ook uit wanneer de aa TV uitgaat. De versterker doet het gewoon allemaal en hoef er niet naar om te kijken, dat is wat ik het meest waardeer. Het is geen ouderwets ding die je aan moet zetten met een extra afstandsbediening met een losse DAC etc etc etc.

Absolute aanrader :)

Heb jij ook een NAD C338?