i-tec USB-C/Thunderbolt 3 Triple Display Docking Station + Power Delivery 85W Review

Smuggler
9 december 2020, laatste update op 9 december 2020, 1.281 views Rapporteer Product gekocht

i-tec USB-C/Thunderbolt 3 Triple Display Docking Station + Power Delivery 85W

Dit is een zeer korte review, waarmee ik wil aangeven. dubbel check de compatibiliteit met je laptop voordat je tot aanschaf overgaat. bij twijvel vooral laten liggen, het apparaat lijkt verre van universeel te werken.
Er zijn betere opties op de markt.

Pluspunten

• compact
  • licht
  • 3x 4K (als het uberhaupth werkt)

Minpunten

• niet universeel genoeg
  • compatibiliteits problemen
  • veroorzaakte als snel een BSOD.

2 van 5 sterren (Slecht)
Het apparaat kan in mijn setup, maar 1 4K scherm aansturen ipv de beloofde 3 4K schermen.
Oorzaak is onduidelijk, de 2 laptops krijgen het met een andere docking (en exact dezelfde 2K schermen), er wel 2x 4K beeld uit.

Er zijn betere opties op de markt.

Dit product is direct na aanschaf en aansluiten, weer terug in de doos retour gegaan.

Betreft specs zou het een mooi product zijn voor de juiste prijs.

Heb jij ook een i-tec USB-C/Thunderbolt 3 Triple Display Docking Station + Power Delivery 85W?