EZVIZ Husky Air C3W Full HD Review
3 december 2020, laatste update op 3 december 2020, 158 views
Rapporteer
Product gekocht
Deze Husky Air is niet geheel foutloos, maar prijstechnisch gezien een topper.
Minpunten
- alleen 2.4 ghz
- installatie niet altijd even makkelijk
- gevoeligheid
Heb 2 van deze Husky Airs al een jaar of 2 hangen. En ik moet zeggen tot op heden met redelijke tevredenheid.
het beeld is gewoon weg erg goed, de gevoeligheid is helaas wel erg gevoelig waardoor je regelmatig meldingen krijgt voor helemaal niets - te veel wind/ regen kan hem ook al allermeren.
Op vakantie kreeg ik meldingen en bij het terug kijken leek het wel of er vingers langs de camera gingen om te kijken of de camera aan stond, na bijna de politie bellen bleek het uiteindelijk een spin die voor de camera een web aan het bouwen was...
Installatie is niet echt heel makkelijk, soms lukt het in 1 keer de andere keer moet je een aantal keer opnieuw kijken of hij hem vind. Verder is alleen de 2.4 ghz band beschikbaar.
Wel positief is hoe de app zich van een relatief slechte gebruikerservaring naar een in mijn optiek een goede gebruikerservaring. Hij is heel duidelijk en je kan heel makkelijk de opgeslagen videos (als je een sd kaartje er in heb zitten) terug kijken.
Prijs technisch heb ik weinig andere camera's gezien die prijs technisch beter zijn. Dus ondanks zijn gebreken zou ik deze zeker aanbevelen.