Samsung N210 JB02 Review

20 juli 2010, laatste update op 20 juli 2010, 661 views Rapporteer

Een goed en degelijk netbook. Prima geschikt voor het doel waarvoor het gemaakt is. Geheugen van 1GB is voor mij vooralsnog voldoende, maar uitbreiding is mogelijk. Kan er zelfs met redelijke performance applicaties in Java en Scala mee programmeren, zelfs met de bijgeleverde Windows 7 Starter Edition.
Deze netbook heeft een zeer goede accuduur, bij gemiddelde belasting (en tot max. 80% opladen vanwege het behoud van de accu) kom ik regelmatig aan zo'n 8 uur werken.
Word geleverd met een eenvoudige en vrij strakke sleeve die het meeneemgemak bevordert. Tijdens de actieperiode geleverd met een lappiebag van desgner Omar Munie, ietwat grover en groter, maar wel praktisch en een goede bescherming.
Dit exemplaar is gekocht bij de Media...

Pluspunten

• compact formaat
  • accuduur
  • prestaties voor doel van het apparaat

Minpunten

• geringe prestaties (voor als je wel meer eisen stelt)
  • warmte ontwikkeling

Dit exemplaar is gekocht bij de Media Markt, ietwat prijziger dan de prijzen in de Pricewatch, maar wel goede service.

Heb jij ook een Samsung N210 JB02?