Logitech MX900 Performance Combo (US) Review
Top combi. Werkt erg prettig. Prijs is een tikkeltje aan de hoge kant.
Pluspunten
- Muis top, zoals verwacht bij MX master
- Fijne toetsaanslag met goed feedback
- Volledig draadloos
- Werkt binnen 2 seconden, plug&play
Minpunten
- Prijs
- FN toets rechts naast spatie
Al enkele jaren op werk de MX Master muis onder de hand. Qua ligging en ergonomie een topper. De muis in de MX900 set is dan ook zoals je kunt verwachten als je de MX Master al gewend bent.
Het toetsenbord is ook erg prettig. Toetsaanslag is fijn, feedback ook goed. Geen hele stille toetsaanslag overigens. Enige opmerking over dit toetsenbord is dat de 'Fn' toets aan de rechterkant van de spatiebalk zit. Ik ben gewend dat deze meestal aan de linkerkant zit, dus dat is even wennen.
Accuduur van beide kan ik in de korte periode dat deze in bezit is nog weinig over zeggen. Ervaring met de MX Master muis is dat deze zeker 2-3 weken mee gaat met normale een werkweek van 40 uur.
Als set flink aan de prijs (op moment van schrijven tussen €170-190) en niet per se goedkoper dan een losse muis en toetsenbord. Je kunt bijvoorbeeld een MX Keys toetsenbord voor €100,- oppikken en een MX Master (1 of 2/s) voor zo'n €75,- De set was voor mij de moeite waard omdat ik deze in de aanbieding voor €139,- heb kunnen kopen (met ook nog een €100,- tegoedbon die ik had gekregen). Zonder de aanbieding zou ik wellicht voor een los muis en toetsenbord zijn gegaan. Groot voordeel van een set is 1 USB-dongel, maar alle producten in review genoemd zijn ook met bluetooth te koppelen uiteraard.