Belkin Draadloze Pre-N Desktop Network Card Review

thrust15
2 mei 2006, laatste update op 2 mei 2006, 421 views Rapporteer

Belkin Draadloze Pre-N Desktop Network Card

Ik heb deze kaart gekocht bij een pre-n router van belkin (zie ook mijn productsurvey van die router). deze kaart is eigenlijk raar want hij is helemaal niet pci, het is een PCMCIA kaart met een bridge van PCMCIA naar PCI. ik kreeg de kaart zo aan de gang. Bridge in de pci gleuf duwen. computer aanzetten. wizzard uitvoeren PCMCIA kaart invoeren en klaar.
het maakt helemaal niet uit dat een bridge wordt gebruikt want hij doet het gewoon zoals hij hoort te doen. waar ik zeer over te spreken ben is het bereik. ik had eerst met een conceptronic kaart op deze computer laag bereik en nu heb ik altijd zeer hoog. met een signaal kwaliteit van 97%. de stabiliteit is ook zeer goed. de verbinding valt zelden weg wat nogal goed te merken is bij online gaming. zelden last van gehad.

het enige nadeel van de kaart is de prijs. die is toch wel relatief hoog voor een netwerk kaart. maar voor die prijs heb je een goed product

Pluspunten

• Ver bereik
  • Zeer stabiel
  • Eenvoudige Instalatie

Minpunten

• DUUR

Heb jij ook een Belkin Draadloze Pre-N Desktop Network Card?