Sony KD-48A9 Zwart Review
18 oktober 2020, laatste update op 18 oktober 2020, 1.181 views
Rapporteer
Heb je geld over voor de ultieme beeld- en geluidbeleving een TV van dit formaat kan bieden? Dan laat Sony zien waar het toe in staat is.
Pluspunten
- Beeldkwaliteit
- Geluid
- Veel mogelijkheden
De beeldkwaliteit is echt subliem. Het voordeel van OLED tov QLED of eerdere technieken is echt een wereld van verschil. Zwart is gewoon zwart en daardoor springen de overige kleuren er ook echt uit.
Het geluid is geweldig. Zeker als je beseft dat het een niet al te grote TV is met een kleine rand en weinig massa om het geluid uit te krijgen. Het geeft echt een Dolby ervaring. Heel erg bizar.
De werking met Google is goed. Dit geeft veel opties voor apps. Echter vind ik het verschil met bv Tizen niet extreem. Echt heel veel apps hoef ik ook niet op mijn TV. Het feit dat je de TV ook als Chromecast en Apple device kan gebruiken maakt het delen van beeld heel makkelijk.
Het gemak om de TV te gebruiken is uberhaubt een heerlijkheid! De afstandsbediening neemt ook de AB van Ziggo over en alles werkt vanuit intuitie.
Ik ben in ieder geval overtuigd! OLED, en dan zeker in combinatie met het mooie design en de kwaliteit die het uitstraalt, dat is voor mij de toekomst.
En oh ja, als ik naast de prijs nog een klein minpuntje moet noemen. De TV staat door de voet echt direct op het meubel. Dit zorgt er bij mij voor dat de TV iets verder naar voren moet om alles te kunnen zien. Had van mij iets hoger gemogen.