Sony KD-48A9 Zwart Review

15 oktober 2020, laatste update op 15 oktober 2020, 510 views Rapporteer

Het beeld en geluid is echt top. Het design is strak en mooi afgewerkt. De prijs had wel iets lager gemogen!

Pluspunten

• Beeld
  • Geluid
  • Design

Minpunten

• Prijs

In vergelijking met onze oude TV (een 55" plasma) is het wel een stapje terug. Maar het word op alle fronten gecompenseerd! Door het uitstekende beeld en geluid wat er uit de TV komt kijkt je serie/film meteen een stuk beter weg. Het OLED scherm is zeer helder en scherp. De afwerking van de TV is ook zeer aan te prijzen, door het ultra dunne paneel hangt hij heel mooi en strak tegen de muur. De poorten achterop blijven nog steeds bereikbaar waardoor alles eenvoudig aan te sluiten is. Door de vele apps die beschikbaar zijn op de TV kan je eenvoudig switches tussen al je streaming platformen om zo optimaal te blijven genieten van al je series en films. De TV kan ook op een staande voet neer gezet worden en ik moet zeggen dat deze stabiel staat. Onze vorige TV stond op 2 poten aan de zijkanten en als onze katten dan voor/achter de tv liepen vond ik het toch altijd wel spannend maar bij deze is dat totaal niet het geval. De TV is wel een hele investering maar je kan de komende hier zeker mee door omdat het paneel en het geluid wat eruit komt gewoon top is. Dit is dan ook het enige nadeel wat ik kon vinden bij de TV.

Heb jij ook een Sony KD-48A9 Zwart?