WD Black NVMe SSD SN750 1TB (zonder heatsink) Review
Zat al een tijdje te wikken en wegen over wel of niet een NVMe. Het blijft toch best wel prijzig. Toen ik deze bij Coolblue zag voor 149 euro was de keuze redelijk snel gemaakt.
Pluspunten
Snel! Wow. Gratis clone software werkt vlot.
Minpunten
Je moet zelf de dashboard software erbij zoeken online.
Mooi pakketje hoor
Dat dacht ik al
M.2 schroefjes uit de oude doos gehaald.
Daar moet ie inderdaad.
Dat ziet er netjes uit.
Heatsink er op en gaan!
Ook gelijk maar even schoon blazen
Met de gratis versie van Acronis True Image (te downloaden via de WD Dashboard manager) is het overzetten van je data een fluitje van een cent.
Toch niet slecht voor het overzetten van 900 GB
Ja jaa, welke is nou welke
AS SSD benchmark resultaten.
BarryS zij in deze review van de XPG SX8200 Pro 1TB dat de Acronis software de snelheid zou beïnvloeden. Het leek mij daarom een goed idee om dat te testen, en warempel:
AS SSD becnhmark zonder Acronis software geïnstalleerd.
Het is wel belangrijk om op te merken dat er bij de eerste benchmark ongeveer 80 GB meer data op de schijf stond. Dat zou de performance ook kunnen beïnvloeden.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een WD Black NVMe SSD SN750 1TB (zonder heatsink)?
Ik ben ook al een tijdje een m2 harde schijf aan het zoeken,de jongens op het forum kwamen over de brug met een kingston a2000 van 1 tb.ik heb zelf 2 plaatsen op het moederbord om m2 harde schijven (geheugen sticks) te installeren.
Maar voorlopig blijft het bij een.Eind deze maand hoop ik dat ik dan die m2 in mijn bezit heb en er windows op installeren met nvme natuurlijk.De bios geeft mij een keuze of nvme of sata 600.Nou die keuze is snel gemaakt aangezien nvme veel sneller is.Omdat dus die op de pciexpress is aangesloten.
[Reactie gewijzigd door rjmno1 op 23 juli 2024 17:49]
/u/88456/crop5bf2f0f12fa48_cropped.png?f=community)