ik wou een andere kast, dit omdat mijn A-open H600b eigenlijk gewoon te weinig airflow kon leveren voor wat ik erin had zitten, maar ook eigenlijk omdat ik het gewoon tijd vond voor een andere kast aangezien mijn Aopen al een jaartje of 4 oud was.
Ik heb deze gehaald bij Mycom almere, ik wou hem wel bestellen online voor 77 euro (iets in die richting) maar ik dacht: ach, 86 euro bij mycom almere en ik heb hem direct en die paar euro verschil als ik hem online haal maakt me nou ook niet echt heel veel uit, plus dat als ik iets wil hebben wil ik het zo snel mogelijk dus vandaar dat ik hem bij mycom haalde in almere wat om de hoek ligt bij mij.
Tis een erg grote doos, maar ook erg grote kast.
Eenmaal thuis gekomen direct uitgepakt, goed verpakt, kast zit totaal niet los in de doos.
Even gekeken aan de binnen kant, wat mij direct opviel was het uitstekende kabel management systeem, het is echt super makkelijk om netjes je kabels weg te werken gewoon lekker achterlangs

. Kabel die aan de front vast zitten zijn lang genoeg dus maakt niet uit welk moederbord je hebt je kan ze makkelijk aansluiten met die lengte. Sata kabel is ook erg lang die bij de front hoort.
Het inbouwen van hardeschijven en CD/DVD/Blue drives gaat ook erg makkelijk.
Kortom, zoek je een kast ter vervanging met goede airflow dan raad ik je deze zeker aan.
je hardeschijven worden gekoeld door een grote 200MM fan aan de voorkant, de 200MM fan aan de top zorgt voor een goede uitstroom van warme lucht.
ik ga er op de zijpaneel nog een 200MM rode fan bij plaatsen die overigens al besteld is
Dit is me eerste review op tweakers, sorry als die iets knuppelig overkomt.
Veld Waarde
Sensoreigenschappen
Sensortype Fintek F71882F (ISA 600h)
GPU sensortype Diode (ATI-Diode)
Moederbordnaam MSI MS-7327 / 7373 / 7376 / 7388
Temperaturen
Moederbord 44 °C (111 °F)
CPU 53 °C (127 °F)
CPU #1 / Kern #1 45 °C (113 °F)
CPU #1 / Kern #2 45 °C (113 °F)
CPU #1 / Kern #3 45 °C (113 °F)
CPU #1 / Kern #4 45 °C (113 °F)
GPU diode (DispIO) 58 °C (136 °F)
GPU diode (MemIO) 67 °C (153 °F)
GPU diode (shader) 56 °C (133 °F)
SAMSUNG HD103SJ 30 °C (86 °F)
Dit is in idle mode, ik heb geen overclocks of iets dergelijks.
ik post later tijdstip als ik in-game ben.