Sony KD-55A8 Zwart Review

24 augustus 2020, laatste update op 24 augustus 2020, 234 views Rapporteer
Product geleend 0

Super High End OLED 4K tv, heb hem nu bijna 4 weken bij mij in huiskamer staan en ben nog elke dag blij om de tv weer aan te zetten. Beeld, geluid, design echt alles is super.

Pluspunten

• Design
  • Beeld
  • Geluid
  • Hoeveelheid apps

Minpunten

• Powe cable niet afkoppelbaar

Het gaafst tot op heden vind ik de koppeling met de Apple home kit, uiteraard is dit maar 1 feature.

Maar even bij begin, unboxen daar begon het mee. Het is voor mij alweer een heel aantal jaar geleden dat ik een nieuwe tv binnen kreeg. Zo simpel als de tv uit de doos te halen is zo simpel is de complete installatie.

En dan wat een beeld en wat een geluid, heb direct bijna heel de avond (en nacht) aan binge watching gedaan kon er geen genoeg van krijgen.

Verder is het aantal beschikbare apps volgens mij onuitputtelijk.

En dan komen we dus bij het punt wat ik echt heel gaaf vind en dat zijn de koppelingen wat je kan doen zoals bijvoorbeeld met de Apple homekit. Heb direct een scene aangemaakt TV kijken en daar mooie dim stand van HUE lampen.

Kortom als je in de markt ben voor een nieuwe tv, ik zou echt deze Sony alleskunner in overweging meenemen.

Enigst minpuntje wat ik persoonlijk, en wellicht dat menig ander zegt waar zeur je over, heb kunnen ontdekken is dat de power cable vast aan de tv zit en vind het zelf fijn als alle kabels los kunnen.

Heb jij ook een Sony KD-55A8 Zwart?