Samsung S24F352 Zwart Review

21 augustus 2020, laatste update op 21 augustus 2020, 212 views Rapporteer

Prima scherm voor een lage prijs, het aanbrengen van de monitor aan een monitorarm was echter een drama en als dat uw doel is zou ik een ander product uitzoeken.

Pluspunten

• Prima scherm
  • Goedkoop

Minpunten

• Niet verstelbaar
  • Standaard blokkeert VESA

3 van 5 sterren (Voldoende)
Prima scherm, maar ik zou de monitor ten zeerste af willen raden wanneer het aan een monitorarm moet worden bevestigd. Omdat de Vesa er niet direct oppast door het verschrikkelijk ontworpen standaard, moet de achterkant van de monitor van het scherm verwijderd worden om het standaard vanaf de binnenkant te verwijderen en daarmee ruimte te maken voor de vesa. De elektronica voor het scherm komen hierbij vrij en ondanks dat ik naar mijn idee aardig voorzichtig te werk ben gegaan, is mijn scherm beschadigd geraakt wat resulteert in dikke zwarte verticale strepen. Ik begrijp dat dit uiteindelijk mijn eigen schuld is, maar uit een korte zoektocht op het internet blijkt dat ik niet de enige ben.

Het scherm was verder prima, en volgens mij is deze monitor ook een van de goedkoperen in 1080p60. Ik wil dus maar aangeven dat het aanbrengen van de monitorarm voor mij problemen opleverde dus het misschien iets is om over na te denken bij het kiezen tussen deze en andere monitoren.

Heb jij ook een Samsung S24F352 Zwart?

Had je eerst de voet/standaard gemonteerd en wilde je deze demonteren of doet dit probleem zich voor direct uit de doos?
Beide. Ik had eerst de voet gemonteerd, maar dat is het probleem niet. De voet verbind je aan een gebogen uitsteeksel aan de achterkant van de monitor, die de VESA beugel blokkeert. De voet van de monitor verwijderen is geen enkel probleem, maar je houdt dan dus niet alleen een plat scherm over, maar ook dat deel van het standaard dat op aan de monitor vast zit met schroeven in de binnenkant van het ding.

Op het tweede plaatje van de monitor is te zien dat de standaard uit 3 delen bestaat: een schijf, waar je een soort stang in schuift, wat je in het bovenste gedeelte wat dus in de monitor vast zit, klikt.

Het standaard aanbrengen/verwijderen leverde dus geen enkel probleem op, alleen bij het aanbrengen van de Vesa beugel ging het bij mij dus verkeerd.