Netgear Nighthawk R7000 - AC1900 Smart WiFi Router Review

Rotje333
12 augustus 2020, laatste update op 12 augustus 2020, 474 views Rapporteer Product gekocht

Netgear Nighthawk R7000 - AC1900 Smart WiFi Router

Sociaal isolement. Geen verbinding met de buitenwereld. Dagen hopend op een klein sprankje internet om al je berichten er in 1 keer doorheen te stampen. Prima appje erbij.

Pluspunten

• Makkelijke installatie

Minpunten

• Bizarre afmetingen
  • Instabiel

1 van 5 sterren (Waardeloos)
De reis met deze router begint bij het openen van de doos. In één woord: wauw! Wát een immense unit. Verbaasd kijk ik nog één keer op de doos om te kijken of ik echt geen nieuwe PC heb besteld, maar het is toch echt een router.

Vol verwachting het monster naast mijn Playstation 4 gezet, die qua afmetingen gelijk in het niet valt. Stekker erin en gaan met Netgear app, dat ging dan wel weer prima.

En dan, sociaal isolement. Geen verbinding met de buitenwereld. Dagen hopend op een klein sprankje internet om al je berichten er in 1 keer doorheen te stampen. Meer is het helaas niet met deze draak. Aan de reviews te zien is het ooit mogelijk geweest om te internetten met dit ding, maar heeft Netgear behoorlijk zijn best gedaan om dit met iedere firmware update verder de grond in te stampen.

Voor mij nooit meer Netgear.

Heb jij ook een Netgear Nighthawk R7000 - AC1900 Smart WiFi Router?

Gebruik custom rom (xwrt) en het is een superapparaat. Heb 'm al een jaar of 6 en sinds paar jaar overgestapt op custom roms. Grandioos.