i-tec USB-C Pocket Dock 4K HDMI or VGA with PD Review
3 augustus 2020, laatste update op 19 november 2020, 542 views
Rapporteer
Product gekocht
usb c dock die uitzit als een puck en doet wat het moet doen voor een mooie prijs
Pluspunten
- compact en licht
- PD charging
- 2 usb 3.0, hdmi, vga, ethernet.
Minpunten
- liever nog een hdmi of mini-dp dan vga.
- twijfels over flexibel aansluiting.
Ik zat een tijd lang te kijken voor een usb-c dock(minimaal hdmi met PD) die zoel op mijn laptop(hp 850 g5) als op mobiel(oneplus 7 pro) werkt.
na lang kijken op tweakers, google en de welkbekende Chinese winkels begon ik een beetje geïrriteerd te raken op de keuze en of deze werkt op mijn mobiel.
en toen kwam ik de puck tegen. Tenminste zo noem ik het.
Meteen deze besteld en een paar dagen later al thuis om uit te proberen op beide producten.
Laptop:
werkt uitstekend. laat zich keurig opladen via PD en andersom weer de mobiel. USB apparaten worden keurig herkend(test met muis, toetsenbord en externe schijf) en kan beeld produceren met beide aansluitingen. Super
mobiel: PD, HDMI of VGA werken naar behoren en ethernet werkt zonder indicatie op telefoon. maar krijg helaas de usb niet werkend. Dit hoeft niets te beteken, ligt waarschijnlijk aan mijn telefoon, met een note 10 start samsung DEX keurig op met alle functionaliteiten en kan ook hierdoor niet echt als minpunt aangeven.
als er twijfels zijn is het de flexibele aansluiting; ik weet niet in hoeve dit nog meegaat met aansluiten en buigen.
En misschien omdat het meer bedoelt is voor reizen zit daardoor een vga aansluiting extra in plaats van een hdmi of mini-dp.
hoe dan ook is het een puik product en lijkt voor de komende tijd goed van dienst te zijn.
Update: werkt niet zo goed met Apple. Werkt niet altijd goed met de usb poorten