Sony α6400 Body, met netadapter Review
Voor de uitstapjes waar ik enkel een fototoestel meeneem, had ik het probleem dat mijn NEX 7 mijn geen 4K video kon leveren.
De Sony A 6400 voldoet in alle opzichten, foto-resultaten zijn nog beter dan de NEX 7 en video is van dezelfde kwaliteit als de HXR-NX200.
Pluspunten
compact ligt goed in de hand geen beperking in video opnameduur
Minpunten
video opnameknop onpraktisch, kan opgelost worden door functietoets toe te wijzen geen hoofdtelefoonaansluiting
(Veel) jaren geleden een NEX 7 gekocht met 18 - 200 mm lens. Schitterend apparaat dat echter alleen in full HD kan filmen.
Voor video opnamen schakelde ik over op 4K (Sony FDR-AX100 en Sony HXR-NX200 en Go Pro). Voor de uitstapjes waar ik enkel een fototoestel meeneem, had ik het probleem dat mijn NEX 7 mijn geen 4K video kon leveren, met als gevolg : niet integreerbaar in mijn 4K projecten.
De Sony A 6400 voldoet in alle opzichten, foto-resultaten zijn - uiteraard - nog beter dan de NEX 7 en video is van dezelfde kwaliteit als de HXR-NX200.
Instelmogelijkheden en aanpasbaarheid is uitgebreid en menu is beter gestructureerd dan bij de NEX 7.
Zelfde batterij type als NEX 7 en A 6400 springt zuiniger om met die batterij.
Zelfde batterij type als NEX 7 en A 6400 springt zuiniger om met die batterij.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Sony α6400 Body, met netadapter?