Google Pixel 3a Zwart Review
23 april 2020, laatste update op 23 april 2020, 304 views
Rapporteer
Product gekocht
Alleskunner met perfecte camera.
Pluspunten
- Camera
- Slank
- Clean Android
Minpunten
- Net iets te lang?
- Headphone jack zit aan de bovenkant
- Helderheid scherm
Sinds de 'moderne' smartphone ben ik persoonlijk gevoelig voor updates, beveiliging en een clean besturingssysteem. In volgorde van de iPhone 3GS, 4s, Nexus 5, Nexus 6P, iPhone SE nu weer naar Google met de Pixel 3a.
De bouwkwaliteit voelt goed. Ondanks dat het plastic is heb je het gevoel dat je een stevige telefoon in handen hebt. Persoonlijk voelt het scherm net wat te lang. Het gaat net over 16:9 heen. Daarnaast zit de de koptelefoon aansluiting aan de bovenkant. Persoonlijk zou ik deze aan de onderkant zien. Los van dat heb ik bewust voor een telefoon gekozen met koptelefoon aansluiting. De telefoon voelt snel en alles werkt naar behoren. De accu gaat met gemiddeld gebruik (bellen/WA/socials en een paar YT video's) met gemak 2 dagen mee. Het scherm ziet er prima uit maar de helderheid moet standaard wel op 75% staan als je binnen bent. Het scherm spat er niet uit en ik heb wel betere schermen gezien. De vingerafdrukscanner zit op een perfecte plek en werkt erg snel. Na mijn Nexus 6P waarbij de scanner ook op de achterkant zat ging ik naar de iPhone SE met een scanner op de voorkant. Bij het uit je broekzak halen van de telefoon is het fijn om hem op de achterkant te hebben. De telefoon is al unlocked na het uit je zak halen. De camera maakt prachtige foto's en daarmee maakt het voor algemeen gebruik het een perfecte allrounder!