Cooler Master MS110 (Qwerty US) Review
14 april 2020, laatste update op 14 april 2020, 222 views
Rapporteer
Product gekocht
Prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Pluspunten
- Prijs-kwaliteit verhouding
- Muis
Minpunten
- Niet goed leesbaar
- Aanslag voelt zwaar
- RGB
2 van 5 sterren (Slecht)
Toetsenbord:
Prima toetsenbord en muis voor een beginnende/budget gamer. Voor deze prijs moet je er niet te veel van verwachten. Weerstand van de toetsen is naar mijn smaak net iets te hoog (kwestie van smaak lijkt me), waardoor deze wat zwaar aanvoelt. Verder is het technisch gezien een prima toetsenbord (weliswaar maar kort in gebruik gehad). RGB is (beperkt) in te stellen, wat voor deze prijs een prima feature is.
Reden dat ik naar een ander toetsenbord ben overgestapt is dat de RGB verlichting niet helder of fel genoeg is, ofwel de toetsen niet genoeg licht doorlaten, waardoor de letters/toetsen vervaagd en versleten lijken. Hierdoor zijn deze niet goed leesbaar. Enkel wanneer je verticaal boven het toetsenbord hangt zijn de toetsen leesbaar. Er is dus geen rekening gehouden met de hoek waarmee een gebruiker naar het toetsenbord kijkt. Door de RGB in stellen op de kleur die het beste zichtbaar is, is er nog net mee te werken. Maar het is alles behalve prettig.
Al met al een prima toetsenbord kijkend naar kwaliteit/prijs verhouding, maar door de onleesbaarheid van de toetsen zeer onprettig in gebruik.
Muis:
Prettig in gebruik met makkelijk aanpasbare DPI met knop voor het scrollwheel.