Ik heb ruim een jaar geleden de RBK 53 gekocht met 3 satellieten, dus totaal 4. Ik word er helemaal wanhopig van. Het is eenvoudig te installeren, de app is gebruiksvriendelijk en als het werkt is het echt fantastisch, super snel in het hele huis. Toch een hopeloos systeem. Probleem: het systeem blijft zichzelf optimaliseren. Dan weer alle 3 op de hoofd router, dan weer de ene satelliet via de ander, etc. Dat gebeurt soms weken niet en soms tientallen keren per dag. Als het verandert is er even geen signaal bij de satellieten. Dan melden sommige apparaten zich aan bij de hoofdrouter die te ver weg staat. Er zijn ook apparaten die zich niet zelf aanmelden of pas na langere tijd. Gevolg: er zijn weken dat er om de beurt van alles uitvalt. Ik heb veel domotica in huis wat dan weer niet werkt. Of je werkt met een beeldbelverbinding voor je werk en het stopt ineens. Ik heb alles geprobeerd, het maakt heel veel verschil waar de satellieten staan en hoe de spullen in huis staan. Ik weet niet of dit voor alle Mesh systemen zo gaat maar mijn advies: koop geen Orbi! Ik ga terug naar AP. Misschien wel goedkoop Chinees spul, minder snel, misschien minder veilig maar werkt altijd. Dit was heel erg zonde van het geld. De Orbi's gaan binnenkort naar de recycling op de stort.