Logitech G815 Lightsync RGB (GL Linear, Qwerty US) Zwart Review
G-Hub kan geen verbinding maken en toetsenbord is daardoor een veel te dure letterplank (zonder RGB)
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Ik tik veel op een laptop en ben daarom low profile toetsenborden gewend. Voor mijn desktop zocht ik daarom een mechanish (game) toetsenbord met een low profile. De G815/G915 kwam redelijk goed uit de test, dus was mijn keus hierop gevallen.
Echter het eerste exemplaar om moeten ruilen en het tweede exemplaar heeft hetzelfde vervelende en nare probleem dat de G-Hub software het toetsenbord niet herkend. Na het aansluiten verschijnt hij wel, maar staat er "not connected" en kan je dus niks instellen of configureren. De toetsen werken verder wel, maar de RGB wordt uitgeschakeld door de G-Hub software. (Als je het afsluit gaat het weer aan). Echter aangezien ik ook een Logitech muis heb, kan ik niet zonder. Kortom, waardeloos!
Het internet afgestruind en het lijkt erop dat dit een veelvoorkomend probleem is bij vooral (maar niet enkel) de Linear lijn. Sommige hebben geluk met omruilen, ik helaas nog niet. Daarnaast heeft ook een nieuwe versie van de software geen soelaas geboden want het probleem speelt al ruim 4 maanden, het lijkt aan de software in het toetsenbord zelf te liggen.
Kortom, waardeloos en geen logitech keyboard meer voor mij...