€ 87,50 bij bol Plaza

Aerocool Python Review

acebug
25 maart 2020, laatste update op 25 maart 2020, 508 views Product gekocht

Aerocool Python

Goede case, goede airflow maar wel erg dun/buigbaar metaal.

Pluspunten

• Tempered glass
  • Fans praktisch onhoorbaar

Minpunten

• "Flimsy" metaal
  • Geen PWM sturing door fan/rgb controller

Aangeschaft vanwege de afmetingen, deze behuizing past exact tussen de stijlen van mijn patchkast.
De fans (2x 200mm en 1x 120mm) worden aangesloten op een fancontroller die zowel de RGB alsook fan snelheid aanstuurd.
De RGB connector was niet compatible met mijn moederbord (MSI B450 Tomahawk max) dus ben ik toegewezen op de knop welke naast de on/off en reset knoppen zit.
Dit heeft te maken met dat de case uitgerust is met 5V ARGB controller en mijn moederbord met 12V RGB connectoren.Uiteraard heeft dit geen extra effect op de werking overall, enkel dat er geen PWM waardes uitgelezen kunnen worden.

Het assembleren ging makkelijk, er moesten 3 extra mobo standoff's gemonteerd worden. De PCIe slot covers moesten eruit gedrukt worden, advies is om dit te doen vóór dat je het moederbord installeert. Je moet ze ombuigen en hiermee kunnen ze het moederbord beschadigen

Heb jij ook een Aerocool Python?

Hoe zit het met de temperaturen in de case??
Ik heb mijn twijfels bij de fan-intakes...
Temperaturen zijn beter nu ik er onlangs een andere cpu cooler op heb gezet (Gelid Solutions Phantom Black). Temp blijven nu stabiel. De fan snelheid word niet gestuurd. Dus de 2x200mm en 1x120 blijven dezelfde rpm draaien ongeacht de warmte.
Wat zijn de temperaturen ongeveer die je nu hebt in de case??
Temperatuur nu (tijdens thuiswerk/kantoorwerk) zijn 38 graden met een cpu fan rpm van 886 (praktisch onhoorbaar). Dit d.m.v. MSI Command Center zo ingesteld met een curve. Bij het gamen ligt de temperatuur uiteraard iets hoger.
Bedankt! voor de info!
Ik ga toch voor andere case gaan die dr nog strakker uitziet..