Logitech G603 Review

27 januari 2020, laatste update op 27 januari 2020, 278 views Rapporteer
Product gekocht 0

Prima muis, lange batterijduur, met eigen beperkingen en voordelen

Pluspunten

• Mooi (subjectief)
  • Batterijduur
  • Plug 'n play
  • Dongle-opbergvakje
  • Bluetooth

Minpunten

• Duimknop bevestiging heeft hinderlijk geluid bij aftasten
  • Dongle

Gekocht om te gamen, daarna gedevalueerd tot office muisje als kompaan voor mijn laptop. Werkt prima, vind hem zelf veel prettiger muizen dan mijn MX Master 2. De vorm heeft veel weg van de typische Logitech vorm als de welbekende G5/MX518, al zitten er t.o.v. een MX Master natuurlijk minder toeters en bellen op.

Edit: Ook werkt de muis niet zonder de dongle, waar overigens wel weer handig op staat dat ie voor de G603 bestemd is Tk55 wees mij er terecht op dat de muis ook via Bluetooth werkt. Al voelt muizen dan wel flink minder accuraat aan. De dongle kan je ook opbergen onder de cover, erg handig voor onderweg. Ik heb de muis in een draagzakje voor mijn Jabra koptelefoon.

Met betrekking tot batterijduur, ik heb eenmalig batterijen erin moeten doen, deze functioneren al meer dan een half jaar prima.

Zelf vind ik de muis er ook chique uitzien, al is na verloop van tijd het G-logo op de muis inmiddels wel vervaagd.

Edit: opmerking Tk55 verwerkt.

Heb jij ook een Logitech G603?

Ook werkt de muis niet zonder de dongle, waar overigens wel weer handig op staat dat ie voor de G603 bestemd is.
De muis werkt ook via Bluetooth, dat is wel zonder dongle wanneer je computer Bluetooth heeft. Het is volgens mij wel minder snel en minder zuinig.
Verhip, ik zie het. Ik pas het gelijk even aan :).