Zoals in de beknopte toelichting, is deze gekocht ter vervanging van de JUNG ZLL pulseschakelaars welke veel problemen gaven.
Kleine achtergrond:
Ik heb twee van deze pulseschakelaars in een dubbel Jung AS400 frame in mijn woonruimte direct naast de deur van de hal.
Deze twee pulse schakelaars beheren 9 hue lampen voor de ene pulsedrukker en de andere 9 GU10 Hue lampen, 1 Hue verlengde RGB ledstrip en twee Hue flame lampen dus in totaal 12 lampen.
Ik heb verschillende scenes geprogrammeerd onder de verschillende scene schakelaars, onder mee het aan en uit schakelen van slechts een deel van de lampen en het veranderen van de warmte van het white Ambiance licht.
Beide schakelaars worden inmiddels een week of drie dagelijks door minimaal 6 mensen gebruikt zonder ook maar een enkel probleem.
Dit product is het niet waard om een hele uitpakparty voor te organiseren dus dat ga ik ook niet doen. Hieronder de doos waarin het product geleverd word.
Foto van de bijgeleverde handleiding, de handleiding spreekt redelijk voor zichzelf.
LET OP BIJ INSTALLEREN:
de battteriij is beschermd met een klein plastic filmpje, en is redelijk onzichtbaar. Zorg dat je deze verwijderd! Staat in de handleiding, alleen het filmpje is zo transparant en klein dat deze makkelijk over het hoofd word gezien!
Zoals gezegd, wil ik de pulsedrukker installeren in een bestaand JUNG frame op een bestaande wandcontactdoos.
Als hier je oude schakelaar zat vergeet dan niet om bruin met zwart door te verbinden zodat je lamp blijft werken :-)
Verder, het aanmelden van de schakelaar gaat via de HUE app > Accesoires setup > Add accesoiry.
Let op dat de schakelaar niet zichtbaar is in de app, maar wel wordt aangemeld.
Lampen worden daarna afzonderlijk aangemeld door middel van de schakelaar in de juiste stand zetten en dan dicht bij de lamp houden, etc. staat duidelijk inde handleiding hoe dit precies moet.
Ik heb beide schakelaars in een dubbel Jung AS400 frame gemonteerd, maar er word een los frame meegeleverd.
:strip_exif()/m/372251/1IOsM81kcRaDr0omxykgXDiGVLlXeDWop7qFQgPpeHayHpn7af?f=620xauto)
(Jung AS400 dubbel frame)
Het meegeleverde frame:
Ook een montageplaat om ofwel op de muur te plakken ofwel te monteren op een wandcontactdoos. Dit gaat vlekkeloos.
De montageplaat is van een goede kwaliteit metaal.
Zoals gezegd steekt de pulseschakelaar iets uit het frame, maar ik ervaar dit niet als storend, het past allemaal prima en het ziet er erg strak uit.