€ 93,45 bij bol

Skullcandy Crusher Wireless (Zwart) Review

9 december 2019, laatste update op 9 december 2019, 614 views Rapporteer

Prima product voor een degelijke prijs. Voorheen 4 jaar lang de voorloper van de wireless gebruikt en om die reden de opvolger aangeschaft. Batterijduur is niks op aan te merken. Ik kan wel aanraden om te testen of de koptelefoon voor jou comfortabel zit ( bij langer gebruik).

Pluspunten

• Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitstekende batterijduur
  • Compacte opberging
  • Prima geluidskwaliteit
  • Esthetisch (subjectief)
  • Extra bass voor gamen of films geeft extra dimensie!
  • Goede knop positionering

Minpunten

• Kan na enige tijd irritatie veroorzaken voor brildragers (voor ieder persoonlijk)
  • Bluetooth reikt niet bijzonder ver
  • Microfoon niet geweldig
  • Kwetsbare scharnieren (naar eigen ervaring)

Een koptelefoon gebruik je vaak voor vele uren na elkaar. Comfort is daarom erg belangrijk naast de punten geluidskwaliteit, bouwkwaliteit en gebruiksgemak. Ik ben een brildrager, maar mijn pootjes zijn dun waardoor de kussens niet op de bril drukken. Om die reden zou ik sowieso aanraden om als brildrager headphones fysiek te proberen en indien mogelijk voor een langere tijd. Ook wanneer je een wat breder hoofd hebt kan deze headphone na enige tijd wat gaan knellen. Dit is bij mij het geval, maar is niet dergelijk storend dat ik een nieuwe koptelefoon moet aanschaffen. Af en toe doe ik de Crusher gewoon even af.

Daarnaast is een scharnier van de headphone bij mij na een jaar tijd gebroken. Zie mijn review bij het bedrijf GetLoud voor een uitgebreid verslag hoe dit is verlopen en hoe ik dit uiteindelijk heb opgelost: https://tweakers.net/shopreview/9558/getloud/shopreviews/

Een laatste minpuntje is de reikwijdte van de bluetooth. Als ik m’n mobiel een verdieping hoger laat liggen en naar benedenloop gaat het geluid haperen. Je moet je afvragen of dit voor jou van belang is en of je dat voor deze prijs kan verwachten. Meestal heb je je mobiel dicht bij je en in dezelfde kamer. Dit zou dan ook geen problemen moeten opleveren.

Naast deze drie minpuntjes, zijn er natuurlijk voldoende pluspunten waar deze headphone over beschikt. Wat ze beloven over de batterijduur is hartstikke kloppend. Daarnaast wordt er een zeer handig opberg tasje meegeleverd waarvan ik kan aanraden om die te gebruiken. De headphone kan zodoende compact en veilig worden opgeborgen. Bovendien is de geluidskwaliteit prima voor deze prijs. Indien je een headphone van boven de 300 euro gewend bent kan ik me voorstellen dat je hier anders over denkt. Ik heb echter mijn prijs altijd rond de 100/150 gehouden waardoor het niet tegenvalt. Al met al een goed product en slechts lovend te spreken over Skullcandy als bedrijf!

Heb jij ook een Skullcandy Crusher Wireless (Zwart)?