Kingston KC2000 1TB Review

2 oktober 2019, laatste update op 2 oktober 2019, 311 views Rapporteer

Kingston laat zien wat ze in huis hebben met de KC2000. De NVMe M.2 SSD is een snel en sterk staaltje opslag met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pluspunten

• Geen extra kabels
  • Klein maar krachtig
  • Goede prijs / kwaliteit

Minpunten

• Blijft toch vaak wat duurder dan SATA
  • Niet de snelste betreft 4K lezen en schrijven

Kingston KC2000 1TB Review

Doggo in the background minding his own business

Met de KC2000 laat Kingston zeker zien dat ze ook in staat zijn goede NVMe M.2 SSD's te maken.

De SSD is klein van formaat en heeft geen losse of draaiende onderdelen wat het product ook weer betrouwbaarder maakt. Met een Mean Time Between Failures van 2.000.000 uur vraag ik me af of mijn levens verwachtingen ook zo hoog is, ik denk dat het dus wel goed zit.

Betreft snelheid kunnen ze nog wel het een en ander verbeteren ten opzichte van bijvoorbeeld Samsung. Maar al met al is dit een top SSD die zeker het overwegen waard is.

Heb jij ook een Kingston KC2000 1TB?

icm recente firmware update één van de snelste NVMe SSD's. @m.verhoef Het is niet gek dat dit een duurdere SSD is dan Sata. voor het werk wat NVMe waardig is ook niet te vergelijken met Sata.